Streekclean

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Streekclean – Grootebroek

 

Bent u voor schoonmaak en onderhoud  bedrijfspand op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en efficiënt schoonmaakbedrijf? Zoek dan niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een schoonmaakbedrijf met een betrouwbare en servicegerichte reputatie, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema gerealiseerd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Wij bieden u een breed pakket aan schoonmaakdiensten waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, zoals bij nieuwbouwprojecten, calamiteitenschoonmaak en de oplevering van bedrijfspanden, staan wij voor u klaar.

Waarom Schoonmaakbedrijf Streekclean – Grootebroek? 

Wij verrichten schoonmaakwerkzaamheden voor o.a. gemeenten, scholen, kantoorgebouwen ,en sportaccommodaties. U merkt al: geen klus is ons te groot of te klein.
Bij elk project staan wij voor een regelmatige kwaliteitscontrole en een goede communicatie met u als klant hoog in het vaandel.

 

Met iedere opdrachtgever inventariseren wij vooraf duidelijk de wensen m.b.t. onderhoud en schoonmaak. Is dat eenmaal goed met u doorgesproken en in kaart gebracht, dan zult u merken, dat u ook qua prijs goed bij ons zit. Onze offertes zijn scherp en concurrerend, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Ook niet onbelangrijk: u heeft bij uw project met één contact persoon te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig.

Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. Nog vragen? Neem gerust contact op.Contactgegevens

Schoonmaakbedrijf Streekclean
Thea Beckmanweg 89
1613 MR Grootebroek
Tel. 06-13298327 
Tel. 06-53333809

info@streekclean.nl